Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

IC Group nedjusterer og indkalder til ekstraordinær generalforsamling

Foto: By Malene BirgerOnsdag den 1 marts 2017 kl. 10:07 af: Lise Møller Schilder

Direktøren blev fyret for en måned siden. Nu nedjusterer IC Group og indkalder til en ekstraordinær generalforsamling.

Der er ved at ske store forandringer i den danske tøjgigant IC Group, som blandt andet står bag mærkerne Peak Performance, Tiger of Sweeden, By Malene Birger og Saint Tropez. For en måned siden blev koncerndirektør, Mads Ryder, fyret. Det skyldtes, at bestyrelsen ønskede en ny struktur for IC Groups brands. 

Nu melder selskabet så ud i en pressemeddelelse, at de allerede nu kan se, at de bliver nødt til at nedjustere forventningerne til året. 

Det fremgår af selskabets kvartalsregnskab for andet kvartal tirsdag eftermiddag. IC Group forventer, at omsætningen vokser 5-6 procent i lokal valuta. Tidligere var skønnet mindst 6 procent.

Udgifter til ny struktur

Tidligere regnede IC Group desuden med, at EBIT-marginen ville lande på 8-9 procent. Nu er skønnet at den lander på 7-8 procent før engangsomkostninger. Disse omkostninger er forbundet med at implementere den nye struktur, og de anslås at være på 30 millioner kroner. Når disse omkostninger medregnes, vil EBIT-marginen lande på 6-7 procent.

Den nye struktur indebærer, at IC Group fremover vil drive koncernens kernebrands; Peak Performance, Tiger of Sweden og By Malene Birger som selvstændige forretningsenheder.

IC Group har også valgt at indkalde sine aktionærer til en ekstraordinær generalforsamling den 29. marts. Der er to punkter på dagsordnen. Valg af nye medlemmer til bestyrelsen og ændring af aldersgrænsen i vedtægterne for medlemmer af bestyrelsen.

LÆS OGSÅ: IC Group fyrer koncerndirektørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD