Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Bundlinjen dykker markant hos Tøjeksperten og Wagner

Foto: detailfolk.dkMonday den 7 May 2018 kl. 06:00 - Kilde: Branchebladet TØJ

Omsætningen har rundet en milliard kroner, men bundlinjen går et stort skridt tilbage for virksomheden bag Wagner og Tøjeksperten.

Ledelsen er bestemt ikke tilfredse med PWT's regnskab for 2017. Virksomheden står bag butikskæderne Wagner og Tøjeksperten, og forhandler mærkerne Lindbergh, Junk de Luxe, Shine Original, Bison, Jack’s, Huzar og Morgan.

På trods af, at PWT har rundet en milliard i omsætning, har virksomheden ikke været i stand til at hæve indtjeningen. Det skriver Branchebladet Tøj.

Resultatet afspejler, at der er ubalance i koncernens produktmix, forklarer ledelsen. Årsresultatet ender på 14,5 millioner kroner, et fald på 64 procent i forhold til året før, hvor resultatet var oppe på 40,8 millioner. kroner.

- Vi har oplevet negative virkninger af det dårlige sommervejr og den generelle markedsudvikling, men den væsentligste indvirkning på salg og rentabilitet er blevet drevet af en ugunstig ændring i vores produktmix, skriver ledelsen i årsrapporten og fortsætter:

- Kort sagt; vi har solgt flere produkter til lavere priser fra et produktsortiment, der var blevet for bredt. Vi er forpligtet til at afbalancere koncernens produktmix for at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel på tværs af platforme, og samtidig skabe tilfredsstillende rentabilitet i 2018 og fremover.

LÆS OGSÅ: Kapitalfond køber dansk modekæde i krise

Læs hele artiklen på Branchebladet TØJ


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD