Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Dansk modekoncern har vind i sejlene

Torsdag den 15 marts 2018 kl. 05:23 af: Lise Møller Schilder

Der er stor fremgang hos en dansk modekoncern med eget brand og egen kæde. Bundlinjen er gået frem med 80 procent, viser regnskab.

Den danke modekoncern Message A/S klarer sig rigtig fint for tiden. Det viser det seneste årsregnskab fra 2017.

Message har 28 butikker i Danmark og Norge, hvis man tæller franchisebutikkerne med, samt en onlineplatform. Her sælger koncernen sine to brans mbyM og Global Funk, som også sælges i andre butikker rundt om i Europa.

Fremgang alle steder

Ser man på regnskabet, er der fremgang på alle parametre. Bruttoresultatet ender på lige godt 78 millioner kroner, hvilket er en markant forbedring fra 2016, hvor det endte på lige godt 66 millioner kroner. 

Årets resultat før skat ender på 12,7 millioner kroner hvilket er en fremgang på 80 procent i forhold til året før. Også Ebita er steget markant med 44 procent til 20,3 millioner kroner. 

- Fremgangen har i høj grad været båret af digitale salgskanaler, uden at fokus er fjernet fra den hidtidige forretning, skriver ledelsen i ledelsesberetningen.

Udvidelse på vej

I ledelsesberetningen fremgår det også, at Message er ved at gøre klar til en større udvidelse på eksportmarkederne, ligesom at Message har brugt en del ressourser på at investere i at udvikle forretningen. Og derfor ser ledelsen også lyst på fremtiden.

- Koncernen har, med afsæt i de allerede konstaterede resultater, positive forventninger til, at potentialet i de gennemførte tiltag kombineret med en yderligere fokuseret indsats på fortsat udvikling vil løfte såvel aktivitet som indtjening yderligere i de kommende år, skriver ledelsen.

LÆS OGSÅ: Gammel dansk modekoncern holder niveauetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD