Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk modeboss finder nyt topjob

Foto: detailfolk.dkThursday den 22 March 2018 kl. 09:21 af: Kristian Holgersen

En international modekoncern har ansat en dansker med erfaring fra øverste hylde som ny CEO.

I september 2017 måtte Anders Kristiansen forlade posten som administrerende direktør for den store high street-kæde New Look efter en periode med faldende salg.

Men nu har den danske profil, som har en fortid i Bestseller, fundet et nyt topjob. Det er hos Esprit, hvor han ligeledes skal være administrerende direktør, skriver modekoncernen i en pressemeddelelse.

- Hr. Kristiansen er en erfaren chef i modebranchen med stort kendskab til succesfuld forretningsudvikling i både Europa og Asien, siger bestyrelsesformand Dr. Raymond Or Ching Fai om udnævnelsen.

Anders Kristiansen overtager posten fra Jose Manuel Martínez Gutiérrez, som ifølge pressemeddelelsen har formået at stabilisere virksomheden.

- Gennem de sidste fem år har han formået at vende en faldende tendens i koncernens resultater ved en omstrukturering af organisationen og en forbedring af lønsomheden, udtaler Dr. Raymond Or Ching Fai.

- Den sunde økonomiske situation gør det muligt at fokusere på at forbedre toplinjen de kommende år, fortsætter han blandt andet.

Esprit driver forretning i 40 lande verden over med 900 butikker og 7.800 forhandlere. Der ligger tre butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: Dansk topchef er færdig hos internationalt modebrandFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD