Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Tilfredse iværksættere spinder guld på deres voksende forretning

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 7 december 2021 kl. 10:13 af: Kristian Holgersen

En lille gruppe venner stødte på en guldåre, da de begyndte at drive forretning - og nu vokser både overskud og antallet af butikker.

Trods udfordringer under pandemien fortsætter den solide vækst hos Hobbii, der sælger garn på nettet og i en stribe fysiske butikker.

I årsregnskabet for 2020/21 har selskabet Hobbii A/S opnået et nettooverskud på 14,6 millioner kroner - en hak bedre end det foregående resultat på 11 millioner.

Selskabet fremlægger ikke omsætningen. I årsrapporten bliver det dog beskrevet, at nethandlen har oplevet fremgang, mens de fysiske butikker har oplevet et svigtende salg på grund af coronakrisen.

- Overordnet er er ledelsen tilfreds med årets resultater, fremgår det af årsrapporten, hvor der også bliver gjort status på ekspansionen.

- I løbet af året er der etableret to nye detailbutikker i Danmark og en ny butik i Tyskland. Alle tre butikker er blevet negativt påvirket af pandemien, ligesom de eksisterende. Efter rapporteringsperioden er der etableret yderligere to butikker i Tyskland, skriver ledelsen.

På det danske marked er Hobbii oppe på fem butikker. Den første åbnede i 2019, men allerede året efter luftede stifterne en målsætning om at åbne hele 60 butikker inden for forholdsvis kort tid.

- På fem år er vi gået fra ingenting til 315 medarbejdere, og rejsen er kun lige begyndt. Jeg føler i hvert fald overhovedet ikke, at vi er i nærheden af at være i mål, sagde Jeppe Kallesøe sidste år i en pressemeddelelse.

Hobbii blev stiftet af fire venner i 2015.

LÆS OGSÅ: Butikskæde på himmelflugt får stillet kæmpe beløb til rådighedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD