Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Iværksætter køber resterne af konkursramt butikskæde

Foto: detailfolk.dkMonday den 11 October 2021 kl. 11:38 - Kilde: Børsen

Da en børnetøjskæde for nylig gik konkurs, var der masser af varer på lager. Nu har en iværksætter købt hele molevitten.

Iværksætteren Casper Blom har købt konkursboet efter børnetøjskæden Tinderbox. Det skriver Børsen.

Med i handlen, som lyder på et uspecificeret millionbeløb, indgår retten til at bruge navnet Tinderbox, et varelager med 60.000 enheder og inventaret fra kædens fire butikker.

Det er ikke første gang, at Casper Blom køber konkursboer, men denne gang fulgte der usædvanligt mange varer med. Indtil videre har han ikke besluttet, hvad der skal ske med alle sagerne.

- Vi ryster posen, og så prøver vi at finde et koncept, hvor Tinderbox kan leve videre i et andet format. Det sidder vi og arbejder på nu. Men jeg tror på, at hvis man har gode varer, kan man altid finde en løsning på det, siger Casper Blom til Børsen.

Casper Blom blev kendt, da han som meget ung startede forretningen Billigegolfbolde.dk.

Ville løfte shoppingoplevelsen

Tinderbox åbnede sin første butik i 2014 med børnetøj fra kendte mærker som Stone Island, Kenzo og Moncler i sortimentet. Med egne ord havde kæden et mål om at “løfte hele shopping oplevelsen for børn og deres forældre til et hidtil uset højt niveau.”

Lige inden konkursen bestod Tinderbox af tre centerbutikker og en enkelt butik i Københavns Lufthavn. Tidligere har kæden været oppe på ni butikker, men efter økonomiske vanskeligheder og en efterfølgende rekonstruktion i foråret 2019, skrumpede kæden en smule ind.

Til Finans fremhæver medejer Nikolaj Forsberg coronakrisen som den afgørende årsag til konkursen.

- Det er jo helt åbenlyst, at vi blev ramt på begge kunder under coronakrisen. Vores webshop var kun lige under opbygning og kunne derfor ikke bæreos igennem det alene, da stormagasinerne og lufthavnen lukkede ned. De blev en negativ spiral, da vi heller ikke kunne få leveret som planlagt, og så nåede vi et håbløshedstidspunkt, siger Nikolaj Forsberg til Finans.

LÆS OGSÅ: Konkurs rammer selskabet bag skokæde: Mange butikker lukker

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD