Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Konkurs rammer selskabet bag skokæde: Mange butikker lukker

Foto: detailfolk.dkThursday den 2 September 2021 kl. 10:08 - Kilde: Finans

En konkurs knækker dansk skokæde over på midten: Godt halvdelen af butikkerne må lukke efter en barsk periode under coronakrisen.

Selskabet Footzone Retail A/S, som driver den landsdækkende skokæde Havanna Shoes, har indsendt en konkursbegæring. Det skriver Finans.

I løbet af året er fire butikker forsvundet fra Havanna Shoes, og med konkursen følger yderligere 11. De resterende 10 butikker i kæden bliver kørt videre af ejeren, Jan Damkjær Nielsen.

Barske forhold under coronakrisen har sendt skokæden ud i konkurs, forklarer Jan Damkjær Nielsen, som også er adm. direktør i Footzone Retail A/S.

Det seneste regnskab fra Footzone Retail A/S - som strækker sig over perioden juni 2019 og 12 måneder frem - viser et underskud på 7,6 millioner kroner. Året forinden stod et lille plus på bundlinjen.

- Selskabets ledelse har iværksat tiltag til reduktion af omkostninger i selskaberne, kombineret med nedlukning af tabsgivende butikker, hvilket forventes at øge indtjeningen, skriver ledelsen i årsrapporten.

Havde store planer sidste år

I august 2020 kunne Footzone Group - som består af Footzone Retail og Footzone Wholesale - præsentere Karsten Spaabæk som ny kommerciel direktør.

Ansættelsen var en del af en satsning på at udvide forretningen i både Danmark og udlandet, opbygge en onlinestrategi og styrke kendskabet til koncernens fem brands; Havanna Shoes, phenumb, Johnny Bulls, Shoe Design og SIXMIX.

- Planen er klar og med udvidelse af detailkæderne, den nye onlinestrategi og fokus på øget brandkendskab, vil vi fremadrettet skabe en ny kultur på markedet, hvor ekspansion og vækst går hånd i hånd, sagde Karsten Spaabæk i forbindelse med sin tiltrædelse

- Vi er dybt ambitiøse og vil være synlige og top-of-mind på såvel det danske som de udenlandske markeder i fremtiden, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Butikker forsvinder fra presset skokæde

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD