Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Dansk hobbyprojekt fortsætter med raketfart

Screendump fra Stigefabrikken.dk
Foto: Stigefabrikken.dkOnsdag den 19 august 2015 kl. 06:10

Stigefabrikken.dk, som sælger stiger, stilladser og trapper på nettet, vil være størst i Norden. I 2012 startede virksomheden som et hobbyprojekt.

Det går stærkt. Meget stærkt. Og meget godt.

Spørg selv hos Stigefabrikken.dk, som sælger stiger, stilladser og trapper på nettet. Virksomheden er groet stærkt siden opstarten i 2012 og har senest åbnet en netbutik i Sverige, hvor kunder og samarbejdspartnere ifølge medejer af Stigefabrikken.dk ApS Peter Christensen har taget godt imod konceptet.

På blot 2,5 år er Stigefabrikken.dk gået fra et hobbyprojekt for to unge iværksættere til i dag at være fuldtidsbeskæftigelse for dem begge. Siden opstarten i 2012 har flere end 4.000 kunder købt stiger og stilladser fra stigefabrikken på nettet.

Og ambitionerne fejler intet hos Stigefabrikken.dk, som vil være Nordens største forhandler af stiger og stilladser. Første skridt i ekspansionen blev taget ultimo 2014, hvor virksomhedens svenske satsning, Stegs.se, slog sine virtuelle døre op for svenske virksomheder og private.

- I dag, seks måneder efter lanceringen i Sverige, har vi en 100 procent svensk hjemmeside samt momsnummer, bankkonto og telefonnummer i Sverige. Yderligere har vi netop ansat vores første svensktalende medarbejder, som skal tage sig godt af de svenske kunder og tilbyde den samme høje service over telefon og e-mail, som vi gør i Danmark, forklarer Peter Christensen.

Rejsen er kun lige begyndt

Selvom alting ser ud til at gå godt i både Danmark og Sverige, er rejsen og det hårde arbejde kun lige begyndt, fortæller Peter Christensen:

- Vi har i dag en sund forretning og et koncept, som er afprøvet og har bevist sig på det danske marked. Det betyder dog ikke, at vi kan læne os tilbage og copy-paste konceptet ind i de øvrige nordiske lande.

- Virksomhedens fornemmeste opgave er lige nu at integrere sig i de nye lande. Foruden sproget kræver det indsigt i de lokale regler for arbejdssikkerhed og brug af stiger og stilladser, købelovsbestemmelser og research af foretrukne betalingsmetoder, fortæller Peter Christensen, der samtidig peger på Norge som næste stop på rejsen.

Stigefabrikken.dk markedsfører og sælger stiger, stilladser, trapper og platformsløsninger til private og erhverv i Danmark og Sverige. Virksomheden har Danmarks største udvalg af stiger og stilladser fra kendte mærker som Wibe Ladders, Scando, Zarges, Jumbo Stillads og Silkeborg Stigefabrik.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD