Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tidligere juicer bliver forfremmet til topchef i Paradis

Foto: detailfolk.dkWednesday den 9 September 2020 kl. 10:53 af: Kristian Holgersen

Der har været udskiftning i toppen af iskæden Paradis. Den nye adm. direktør kom til virksomheden for blot et år siden.

Iskæden Paradis har fået en ny administrerende direktør for den danske del af forretningen, som blandt andet tæller 45 butikker. Det fremgår af en opdatering i cvr-registeret, og en artikel på Fødevarewatch.

Fremover hedder topchefen Tim Eklund. Han blev ansat i Paradis sidste år og har siden januar været kommerciel direktør i virksomheden, fremgår det af hans cv på LinkedIn.

Tidligere har Tim Eklund været 15 år i Joe & the Juice, hvor han startede på gulvet som juicer og siden arbejdede sig op til at få ansvaret for forsyningskæden på det europæiske marked.

Forgængeren på posten som administrerende direktør - Søren Falck Hansen - blev i efteråret 2018 også hentet ind fra egne rækker. Han havde på daværende tidspunkt været i Paradis gennem næsten otte år.

Paradis Danmark A/S har endnu ikke lagt et årsregnskab for 2019 frem til frit skue. Året før kunne iskæden, som kører efter en franchisemodel, bogføre et mindre overskud på 1,6 millioner kroner. Det var en forbedring i forhold til et tab på over to millioner i det foregående regnskabsår.

LÆS OGSÅ: Tidligere Flying Tiger-topchef finder nyt direktørjobFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD