Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

USA-eventyr giver røde tal hos Paradis Is

Foto: detailfolk.dkMonday den 29 May 2017 kl. 09:16 - Kilde: Børsen

En alt for optimistisk vurdering af markedet i USA og en meget dårlig sommer i Danmark ses tydeligt i regnskabet for Paradis Is.

Den danske is-kæde Paradis Is har haft et hårdt år. Kæden, som er ejet af en gruppe erhvervsfolk, har haft problemer i USA, som ellers skulle være den helt store satsning. Det skriver Børsen.

Paradis Is har tidligere meldt ud, at det var planen at have i alt 20 isbutikker i Los Angeles i 2016. Men det er kun blevet til syv åbninger i løbet af året.

- Vi har totalt undervurderet, hvor lang tid det tager at finde lokationer og få butikkerne etableret. Vi har også været for forsigtige i forhold til, hvor mange mennesker vi skulle ansætte derovre, siger bestyrelsesformand John-Ole Hansen til Børsen.

Han tror dog på, at Paradis Is kan få et godt år i byen i løbet af de næste år.

- Nu skal jeg jo passe på, men vi føler os meget overbeviste om, at vi i begyndelsen af første halvår 2018 har åbnet 15 butikker i Los Angeles. Og så må vi se, hvad vi kan få op at stå resten af året, forklarer han.

Problemerne i USA har betydet, at Paradis Is kommer ud med et underskud på 1,3 millioner kroner i 2016. 

Kæden er ejet af en fond, som kalder sig Executive Capital. Den består blandt andet af den tidligere adm. direktør i NEG Micon, Torben Bjerre-Madsen, og af Annemette Færch fra den jyske del af den rige Færch-familie. Paradis Is har næsten 50 butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: Dansk konkurs rammer Paradis' amerikanske ekspansion

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD