Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Svensk detailkæmpe har valgt sit næste mål i Danmark

Foto: Dollarstore / PRTuesday den 22 February 2022 kl. 11:11 - Kilde: sn.dk

Et forladt varehus på Sjælland får nyt liv, når svensk detailkæmpe inden længe flytter ind. 

På Fejøvej i Næstved kommer der igen lys i en stor bygning, som tidligere har været hjem for en Føtex og et varehus under navnet Euro Outlet.

Det er den svenske detailkæmpe DollarStore, som flytter ind til sommer, skriver sn.dk.

DollarStore har netop indledt en større satsning på det danske marked og har allerede annonceret et kommende varehus i Brønderslev med første åbningsdag engang i efteråret.

Fordi der allerede eksisterer en mindre forretning med navnet Dollarstore, har den svenske virksomhed været nødsaget til at bruge navnet BIG Dollar i den danske markedsføring.

DollarStore har små 120 butikker i Sverige, som i størrelse veksler mellem 3000 og 4200 m2. Den årlige omsætning ligger på cirka fire milliarder svenske kroner.

Danskere i maskinrummet

Toppen i Dollarstore har været præget af danske profiler gennem flere år - og de har alle en fortid i Netto.

I januar 2021 blev Thomas Jellum præsenteret som ny adm. direktør i Dollarstore. Tidligere i karrieren har han blandt andet været landechef for Netto, HR-chef i Coop og stået i spidsen for møbelkæden Biva.

Forgængeren på posten - Bent Holm - var også dansk. Med ham ved roret gik Dollarstore fra omkring 60 til 110 butikker, og samtidig oplevede han at blive kåret som den mest magtfulde profil i svensk detailhandel af erhvervsmediet Market.se.

Ligesom Thomas Jellum har Bent Holm slået sine folder i Netto, hvor han gennem en periode på 27 år blandt andet nåede at være CFO, COO og endelig adm. direktør for den svenske del af kæden.

Den seneste Netto-profil, som har fået et topjob i Dollarstore, er Brian Seeman Broe. Han stoppede som dansk landedirektør i 2019 og fik efterfølgende en stilling som driftsdirektør i den svenske lavpriskæde.

LÆS OGSÅ: Stor lavpriskæde må bøje sig for miniput inden dansk offensiv

Læs hele artiklen på sn.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD