Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Svensk milliardforretning åbner en fysisk butik i Danmark

Foto: PRMonday den 13 December 2021 kl. 10:59 - Kilde: Børsen

Stigende interesse fra danske kunder, som ventes at lægge 250 mio. kroner i 2021, giver en svensk babykoncern mere blod på tanden.

Danske forbrugere køber allerede masser af varer hos den svenske webshop Jollyroom, hvor sortimentet består af baby- og børneprodukter.

Interessen får nu Jollyroom til at styrke satsningen på det danske marked.

Det sker blandt andet med åbningen af en fysisk butik i 2022, som skal være en af de største af sin slags i hele landet, forklarer topchef Mattias Jakobsson til Børsen.

- I begyndelsen etablerer vi én butik i Danmark. Vi skal gå, før vi kan løbe. Den første butik skal være fantastisk, men efter det tilføjer vi muligvis en eller to butikker yderligere. Vi åbner desuden butikker i Oslo og Helsinki, siger han til avisen.

Jollyroom har oplevet en positiv salgsudvikling herhjemme. Alene i 2021 regner den svenske webshop med at omsætte for 250 millioner kroner på det danske marked.

- Vi ser store muligheder for at vinde flere markedsandele i Danmark. I fremtiden skal vi blive endnu bedre til det, der er helt specielt for det danske marked: Danske betalingsmetoder, danske leveringsalternativer, danske produkter, danske højtider osv. står på virksomhedens to-do-liste, siger Mattias Jakobsson i en pressemeddelelse.

Den årlige omsætning i hele Jollyroom lyder på 1,44 milliarder kroner.

Jollyroom blev stiftet i 2009 af Ole Sauer og Terese Fernbring. Ole Sauer var adm. direktør lige indtil foråret 2021, hvor han blev afløst af Mattias Jakobsson.

LÆS OGSÅ: Stifter af storsælgende webshop stopper som adm. direktør

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD