Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Storsælgende webshop vil åbne fysisk butik i Danmark

Tirsdag den 9 februar 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Gennem 2020 styrkede en nordisk netbutik toplinjen med 220 millioner kroner. En fysisk butik i Danmark er en del af fremtidsplanerne.

Netbutikken Jollyroom sælger massevis af børne- og babyprodukter.

I 2020 lød den samlede omsætning på 1,3 milliarder kroner - en fremgang på 220 millioner og næsten det dobbelte i forhold til for få år siden.

En del af væksten skyldes en travl julemåned, lyder det fra svenske Ole Sauar, som er grundlægger og hovedaktionær i Jollyroom, hvor han sidder på 51 procent af ejerskabet. De resterende 49 procent ligger hos Egmont.

- Bare i november solgte vi julegaver for mere end 220 millioner kroner, siger Ole Sauar. Han kan se de gode takter fortsætte ind i 2021.

- Vi har haft fantastiske dage indtil videre i 2021 med en vækst på over 50 procent sammenlignet med sidste år. Den store overgang til internethandel er i gang, og vi står godt positioneret i forhold til den overgang, siger han.

Åbner fysiske butikker

Jollyroom henvender sig til kunder i Norden, Tyskland og Østrig. I Danmark foregår salget gennem Jollyroom.dk, men måske kan de danske kunder også snart lægge vejen forbi en fysisk butik.

I løbet af 2020 åbnede Jollyroom fysiske butikker i Sverige, og topchefen har flere lande i kikkerten.

- Vi ønsker at tilbyde denne mulighed i de største byer i Norden som et led i at styrke vores position som specialist-aktør inden for børne- og babyprodukter yderligere, siger han og fortsætter

- Vi leder også efter egnet lokation i Oslo, men har indtil nu ikke fundet lokaler, der er gode nok. Vi håber på, at der opstår en god mulighed i Oslo i år. Vi er også på udkig efter egnede lokaler i København og Helsinki.

LÆS OGSÅ: Se top 10: Danmark er et skridt foran i nordisk omnichannel-kapløbFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD