Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Detail-bureauer går sammen: Vi bliver en nordisk magtfaktor

De to direktører i Wavecrest, Jens Brinck og Sune Ernst Nielsen.
Friday den 13 November 2020 kl. 10:52 af: Kristian Holgersen

To store bureauer inden for detail fusionerer. - Detailhandlen er større og vigtigere end nogensinde, siger den ene direktør.

Gorm Larsen Nordic og Brandiators, to af landets større detailbureauer, har besluttet at gennemføre en fusion.

Fremover kører de to virksomheder, der tilsammen har en årlig omsætning på næsten 100 millioner kroner, videre under navnet WaveCrest.

- Vores ydelser, services og nordiske tilstedeværelse komplementerer hinanden perfekt, og vi får både større styrke og bredere serviceportefølje til gavn for vores kunder, siger Jens Brinck. Han var tidligere direktør i Gorm Larsen Nordic, men skriver nu WaveCrest på visitkortet.

Både Gorm Larsen Nordic og Brandiators havde på forhånd kontorer i hele Norden, og efter fusionen står WaveCrest til at blive en nordisk magtfaktor, lyder det fra virksomheden i en pressemeddelelse.

Detailhandlen er større end nogensinde

Ifølge den anden direktør - Sune Ernst Nielsen, der tidligere stod i spidsen for Brandiators - er der et stort marked for WaveCrest.

- Detailhandlen er større og vigtigere end nogensinde, men købsadfærden har ændret sig markant, siger han og fortsætter:

- Nu skal de fysiske butikker oftere byde på oplevelser og service, mens selve købet efterfølgende kan foregå online hjemme fra sofaen.

Netop de digitale services kommer til at være en spydspids for WaveCrest, som blandt andet har detailplatformen SaleMate at tilbyde kunderne.

WaveCrest får hovedkontor i København og knap 200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Kundekredsen vil fortsat være store internationale brands, primært inden for forbrugerelektronik og telekommunikation.

LÆS OGSÅ: Ikea Danmark skifter kendt reklamebureau udFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD