Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bureau med detail-fokus får ny topchef

Tuesday den 30 July 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Der er fundet en ny topchef til Brand Factory, som har været med til at forny konceptet for BR og 102 Meny-butikker.

På torsdag har Maria Beck-Tange første arbejdsdag som administrerende direktør for Brand Factory - en produktionsvirksomhed, der beskæftiger sig med visuel kommunikation og branding af eksempelvis butikker.

Maria Beck-Tange kommer fra en stilling som Country Manager i Flügger Group, hvor hun var i godt halvandet år. Tidligere har hun haft ansvaret for mere end 200 salgssteder hos Dansk Shell.

- Markedet er i en rivende udvikling. Vi har derfor haft fokus på at finde en CEO med indgående kendskab til samspillet mellem salg, udvikling og produktion, siger Annica Axelsson, BrandFactory Group CEO, i en pressemeddelelse.

- Vi er overbeviste om, at Marias erfaring med at styre forandringer vil være stort aktiv i vores løbende tilpasning til markedet. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Maria, der sammen med den øvrige direktion skal styrke og udbygge vores markedsposition, fortsætter hun.

Udover at stå i spidsen for ledelsen i Danmark, kommer Maria Beck-Tange også til at være en del af den nordiske koncernledelse i Brand Factory.

Brand Factory har haft flere kunder fra detailbranchen. Blandt har de stået for butiksindretning af Troelstrup, 102 Meny-butikker og den nye BR-kæde.

LÆS OGSÅ: Berlingske sælger detail-orienteret bureau til ledelsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD