Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

SuperBrugsen forærer slik til 350.000 medlemmer

Foto: detailfolk.dkFriday den 17 March 2017 kl. 10:25 af: Dennis Clausager

Sidste år blev 180.000 påskeæg revet væk i kædens gækkebrevsevent, og nu skal 350.000 medlemmer have forsødet tilværelsen igen.

I forbindelse med påsken 2016, havde SuperBrugsen stor succes med en landsdækkende gækkebrevskonkurrence, hvor kunderne valfartede til kædens butikker for at få et gratis påskeæg. Og det har givet idéen til en fødselsdagsgave til SuperBrugsens medlemmer i år. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

350.000 slikposer

SuperBrugsen giver de kommende uger kædens 350.000 medlemmer, en invitation til at komme til fødselsdag. Med invitationen følger en lille æske, som man kan fylde med ta´ selv slik gratis i sin butik.
Den store succes med påskeægget i 2016 har ifølge SuperBrugsen fostret idéen til dette nye tiltag.

- Vi uddelte alle de 180.000 påskeæg, vi havde købt hjem og fik mange reaktioner, ja selv fra statsministeren, udtaler marketingchef i SuperBrugsen, Martin Dalsgaard, i forbindelse med fødselsdagen.

- Med vores nye aktivitet vil vi give medlemmerne en hyggelig oplevelse, hvor man kan få en lille æske slik med sig hjem. For selv om vi har meget fokus på sundhed, så må man godt få lidt sødt, når der er fødselsdag, siger marketingchefen.

Samtidig vil SuperBrugsen benytte fødselsdagsugerne til at minde om, at det er vigtigt at huske de festdage, der er med til at binde familien og vennerne tæt sammen i en tid, hvor det er godt at styrke fællesskabet. Fødselsdagen fejres fra den 19. marts, og det gratis slik kan hentes frem til 25. marts.

LÆS OGSÅ: Opsigtsvækkende reklame skal lokke kvinder til SuperbrugsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD