Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Sådan vil Superbrugsen adskille sig mere fra konkurrenter

Arkivfoto
Tuesday den 26 April 2016 kl. 10:31

En ny millioninvestering ’skal være med til at tydeliggøre, at der er forskel på Superbrugsen og andre dagligvarebutikker’.

Coops succes-kæde Superbrugsen vil med hjælp af uddannelse af flere hundrede medarbejdere, et større udvalg og øget markedsføring differentiere sig mere fra andre kæder på frugt- og grøntområdet.

Således gennemgår 300 medarbejdere nu en ny uddannelse inden for frugt og grønt og bliver som de første i Danmark nøglehulscertificerede.

Det sker som led i den største investering i at løfte frugt- og grøntafdelingerne i alle butikker, som fra denne uge markedsføres som SB Grønthandel.

- SB Grønthandel er vores nyeste initiativ i vores strategi. Det skal være med til at tydeliggøre, at der er forskel på Superbrugsen og andre dagligvarebutikker, siger kædedirektør Kenneth Pedersen i en pressemeddelelse.

Og uddyber:

- Bedre personlig rådgivning af faguddannede medarbejdere, meget større udvalg (mere end dobbelt så meget at vælge imellem som i en discountbutik), friskhedsgaranti, flere smagsprøver og mere inspiration er de centrale elementer i vores nye frugt og grønt-koncept.

LÆS OGSÅ: Superbrugsen tester nyt koncept

Det nye koncept bliver markedsført med reklamefilm, som kommer til at køre på de landsdækkende kommercielle tv-kanaler de kommende uger.

Medarbejderne bliver i forbindelse med uddannelse, som gennemføres i samarbejde med Detaildivisionen under Holstebro Tekniske Skole, nøglehulscertificeret, hvilket betyder, at de kan rådgive kunderne om de sunde valg.

LÆS OGSÅ: To kæder hjælper Coop til flot årsregnskab - én kæde dumperFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD