Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Studerende skal hjælpe dagligvarekoncern med ungdommen

Torsdag den 4 marts 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Lige nu sidder studerende fra Danmark og Europa med samme opgave: De skal lave en forretningsplan til dagligvarekoncernen Coop.

Studerende fra danske og europæiske universiteter deltager i disse dage i den årlige konkurrence CBS Case Competition Invitational.

Denne gang lyder opgaven på at udarbejde en femårig forretningsplan til danske Coop, hvor målet er at engagere de unge forbrugere og samtidig øge omsætningen med fem procent.

- I Coop kan vi altid gøre det bedre, og vi skal konstant udvikle os digitalt, ansvarligt og innovativt, for at være relevante og konkurrencedygtige i fremtiden. I denne bestræbelse er et af de områder vi ønsker at udvikle os på blandt andet at være endnu mere relevante og forbundne til de unge forbrugere i Danmark, siger Coops topchef, Kræn Østergaard Nielsen

- Derfor er jeg glad for samarbejdet med CBS Case Competition, hvor de talentfulde unge vil bidrage med deres perspektiv på hvordan vi opbygger langvarige forhold til netop den unge generation, siger han.

I alt deltager 12 hold i konkurrencen, som i år bliver afholdt for 17. gang. Vinderen kåres d. 5. marts.

Dommerpanelet består blandt andet af Kræn Østergaard Nielsen, og ansvarlighedsdirektør i Coop, Signe D. Frese. De skal sammen med b.la. MF og Klimaordfører for Venstre,Tommy Ahlers, VP Corporate Affairs hos Carlsberg, Christian Wulff Søndergaard, og Chief Commercial Officer hos Ørsted, Martin Neubert.

LÆS OGSÅ: De studerende strømmer til ny detailuddannelseFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD