Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stress hos medarbejderne optager flertallet af ledere

Foto: detailfolk.dkAfstemning

Gør din leder nok for at forebygge stress på arbejdspladsen?

Ja, der gøres generelt en god indsats
 
Lidt, men der kunne godt gøres mere
 
Nej, det er der ikke fokus på
 
Ved ikke
 
Wednesday den 9 August 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Rigtig mange ledere forsøger at tage et stort ansvar i bestræbelserne på at forebygge stress blandt medarbejderne, viser ny undersøgelse.

Stress er blevet en folkesygdom, der hvert eneste år sender masser af danskere uden for arbejdsmarkedet i længere perioder.

Men for at undgå, at det når så vidt, forsøger størstedelen af landets ledere at tage ansvar for forebyggelse af stress på arbejdspladsen. Det viser en undersøgelse fra fagforeningen Lederne.

78 procent af de adspurgte ledere mener, at de i “høj grad” eller “meget høj grad” tager ansvar for, at medarbejderne ikke skal få stress - 20 procent svarer “i nogen grad”.

- Undersøgelsen dokumenterer, hvad vi også har set i mange af vores andre undersøgelser om stress, nemlig, at forebyggelse og håndtering af medarbejdernes stress står meget højt på dagordenen for lederne og bliver betragtet som noget, de har et stort ledelsesansvar for, siger chefkonsulent hos Lederne, Signe Tønnesen Bergmann, på fagforeningens hjemmeside.

Samtidig mener 62 procent i undersøgelsen, at de burde tage et endnu større ansvar, mens 58 procent mener, at medarbejderne selv bør gøre en ekstra indsats.

Hvad der helt konkret skal gøres for at holde tilfældene af stress nede, findes der dog ingen fast opskrift på. Hver arbejdsplads må finde sin egen fremgangsmåde, lyder det fra Lederne.

LÆS OGSÅ: Travl eller stresset? Hver anden er presset på jobbetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD