Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Store shoppingcentre ruller nyt genbrugskoncept ud

Foto: detailfolk.dkFriday den 3 June 2022 kl. 11:59 af: Redaktionen

Kunderne i tre af landets shoppingcentre kan spare penge, hvis de afleverer noget af deres aflagte tøj.

Centerkæden Steen & Strøm, som står bag shoppingcentrene Field’s, Bruuns Galleri og Bryggen, lancerer nu konceptet “Byt til nyt.”

To gange årligt kan gæsterne spare penge i udvalgte butikker, hvis de afleverer noget af deres gamle tøj. Rabatten kan være op til 30 procent.

Genbrugskonceptet havde premiere hos Bryggen og Bruuns Galleri fra marts til april og hos Field’s fra april til maj. Det levede fuldt op til forventningerne, fortæller Thomas Thomsen, center manager hos Field’s.

- Vi har været spændte på modtagelsen af vores nye grønne initiativ og er rigtig glade for at mærke kundernes interesse og nysgerrighed. Mange har været forbi med deres aflagte tøj og spurgt ind til tiltaget. Vi ser et kæmpe potentiale for projektet fremadrettet, siger han.

Ifølge Thomas Thomsen har Field’s i kampagneperioden udstedt 570 værdibeviser. Der bliver tildelt et bevis for en almindelig pose tøj og to for en sæk med tøj.

Kirkens Korshær er en del af konceptet. Det indsamlede tøj skal være med til at finansiere socialt arbejde med udsatte mennesker - blandt andet hjemløse og børn, der vokser op i fattigdom.

LÆS OGSÅ: Storsælgende koncern satser på shoppingcentre og nethandelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD