Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Solgt på tvangsauktion: Nu får shoppingcenter et kæmpe løft

En tegning af Kronen efter ombygningen. Foto: KHR Architecture.
Wednesday den 2 March 2022 kl. 11:21 af: Kristian Holgersen

Væsentligt færre butikker, men langt flere besøgende. Sådan lyder en del af strategien for hårdt prøvet shoppingcenter.

Kronen i Vanløse har haft en hårdt start på livet. Men nu har ejeren - NREP - lagt en plan til i alt 150 millioner kroner, der skal gøre shoppingcentret til en sprudlende bymidte, som det hedder i en pressemeddelelse.

I starten af 2020 endte selskabet bag Kronen med at gå konkurs, og året efter blev shoppingcentret solgt på tvangsauktion for 680 millioner kroner til NREP.

Forude venter nu en større ombygning, som reducerer antallet af butikker fra 50 til godt 30. Til gengæld skal strømmen af besøgende gøres stærkere.

- Vores ambition er at skabe en bymidte, som Vanløse-borgerne har lyst til at engagere sig i, siger Rasmus Meyhoff.Han er udviklingsdirektør hos NREP og ansvarlig for projektet.

- Vi skal have nye funktioner ind, som i samspil med detailbutikkerne får flere mennesker til at bruge området på flere forskellige måder. Jo flere, der færdes i området, des bedre bliver miljøet og des større er sandsynligheden for, at nogen køber noget, siger Rasmus Meyhoff.

Svære betingelser på første sal

I dag har Kronen det med at lukke sig om sig selv, og der er ingen oplagt trafik til butikkerne på første sal, hvor flere butikker er lukket - blandt de seneste eksempler er tøjbutikkerne Only og Creme Fraiche.

- Det bliver der lavet om på ved at åbne facaderne og skabe et alsidigt rekreativt udeareal på metrotorvets sydvendte, hævede terrasse, hvor vi har vi et stort fokus på at fremme det grønne element og at skabe et mødested i byen, der har noget at byde på uanset alder og interesser, siger Janine Zerbe, partner arkitektfirmaet KHR Architecture, som rådgiver NREP.

Desuden rykker kontorer, restauranter og måske en daginstitution ind på første sal, hvor der også bliver plads til fitnesscenteret, som lige nu er på taget.

Byggestart på Kronen forventes til efteråret, og den nye terrasse forventes at stå klar til foråret 2023. En del af initiativerne afhænger af en revideret lokalplan.

LÆS OGSÅ: Butikker på stribe forsvinder fra hårdt prøvet shoppingcenterFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD