Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Modstandsdygtigt butikscenter kommer på britiske hænder

Foto: NPVMonday den 6 December 2021 kl. 10:05 af: Kristian Holgersen

Et af landets store butikscentre er solgt i milliardhandel. - Det har vist sig modstandsdygtigt over for udviklingen i detailbranchen.

I Herlev har en stribe kendte butikskæder fundet sig godt til rette i nogle enorme betonklodser ud til hovedgaden. Stedet hedder meget passende Big Shopping Center.

Det store center, som har et samlet butiksareal på mere end 45.000 m2, er netop blevet solgt til det britiske selskab M&G Real Estate, fremgår det af en pressemeddelelse.

Siden 2016 har Portus Retail Partners og CBRE Global Investment Partners siddet på ejerskabet i et joint venture. Ifølge oplysninger fra Byens Ejendom har de fået mere end en milliard kroner ud af handlen.

- Som en bekvem shoppedestination har BIG vist sig at være modstandsdygtig over for udviklingen i detailbranchen. Selv med en stigning i nethandlen og en pandemi har BIG øget belægningen i løbet af de sidste år, siger Mark Kouters i en pressemeddelelse. Han er fondschef for ECF, CBRE Investment Management.

- Vi har færdiggjort vores forretningsplan, fortsætter han.

Big Shopping i Herlev åbnede i 2015. Ifølge centrets hjemmeside kan kunderne finde 16 butikker - herunder BabySam,Power, Elgiganten, Føtex og Harald Nyborg. Der er også en biograf, et legeland og et fitnesscenter.

LÆS OGSÅ: Organisation sætter tabstal på centerbutikkernes lange mareridtFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD