Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Stor fodboldforretning flytter for at styrke væksten

Foto: PR
Torsdag den 11 august 2022 kl. 11:15 af: Kristian Holgersen

Pladsen er blevet for trang, så nu rykker en storsælgende forretning teltpælene op. - Det er helt i tråd med vores vækstplaner.

Danske Unisport sælger fodboldudstyr til flere europæiske lande på nettet og i fysiske flagskibsbutikker i København, Stockholm og Paris.

For at styrke forretningen flytter Unisport nu fra lokalerne i Albertslund for at slå sig ned i Køge, hvor lager og produktionen får 10.000 m2 at boltre sig på.

- Vores kapacitet vokser til dobbelt størrelse med det nye centrallager, og derfor vil vi fremover kunne betjene endnu flere kunder effektivt, siger Michael Burk, adm. direktør i Unisport.

- Det er helt i tråd med vores videre vækstplaner, og vi forventer endnu et godt og travlt år med to store slutrunder i fodbold, først på dame- og senere på herresiden. Vi glæder os til at komme på plads og fortsætte det gode arbejde i helt nye rammer, siger Michael Burk.

Over en million ordrer

Sidste år håndterede Unisport 1,1 millioner ordrer. Det fik omsætningen til at vokse med 32 procent i forhold til 2020, og samtidig fik Unisport gjort kål på underskuddet med et plus på 1,2 millioner kroner.

- På trods af fortsatte investeringer i vores platform og i etablering af nye markeder, har vi været i stand til at forbedre vores rentabilitet markant, siger Michael Burk.

- Vi har med stor succes eksekveret på vores 2025-strategi og accelereret onlinesalget med et rekordhøjt antal kunder og onlineordrer. Vi rundede også syv millioner følgere på sociale medier verden over og satte dermed endnu en rekord. Der skal lyde en kæmpe tak til alle medarbejdere, som har bidraget til den succesfulde tilpasning af virksomheden, siger han.

På baggrund af de første seks måneder af 2022 regner direktøren med at væksten fortsætter.

- Fodbold har vist sig at være ret upåvirket af de økonomiske nedture, og de kommende internationale slutrunder som herrernes VM og kvindernes EM øger altid salget mærkbart, siger Michael Burk i en pressemeddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

LÆS OGSÅ: Stor fodboldforretning slår kontra på svære tiderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD