Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stor brugsforening forlader Coop til fordel for Dagrofa

Foto: detailfolk.dkWednesday den 21 June 2017 kl. 09:47 - Kilde: Flere Medier

Flere brugsforeninger har henvendt sig til Dagrofa med henblik på at skifte fra Coop. Den første store forening har nu forladt Coop.

Brugsforeningen i Fensmark ved Næstved har valgt at forlade Coop til fordel for Dagrofa. Det skriver flere medier.

Foreningen i Fensmark er ikke alene. Dagrofas topchef, Per Thau, fortæller til Business, at flere andre brugsforeninger har henvendt sig med henblik på at skifte.

Grunden til, at brugsforeningen i Fensmark har valgt at skifte, skal findes i den fleksibilitet, som Dagrofa kan tilbyde. Det skriver Dansk Handelsblad.

– Med beslutningen om, at blive en del af de frie købmænd, får vi en større fleksibilitet og dermed nye muligheder for at videreudvikle vores succes. Det vil sikre, at vi er godt rustet til de mange forandringer, som dagligvarehandlen gennemgår i disse år. Vi fortsætter naturligvis som selvstændig og medlemsejet brugsforening, og det gælder også for Vallensved – og Glumsø Brugsforening, udtaler formand i Fensmark Brugsforening Jens-Christian Frederiksen til Dansk Handelsblad.

Ikke en strategi at tage fra Coop

Dagrofas administrerende direktør, Per Thau, understreger at Dagrofa ikke har en strategi, der går ud på at hente brugsforeninger over til Dagrofa. Men der er flere som har henvendt sig med henblik på et skifte.

- Vi har hørt fra andre brugsforeninger også, men der er ikke nogen aftale med andre, siger Per Thau til Business og fortsætter:

- Vi har fået en henvendelse fra Fensmark brugsforening, og det passede fint ind i Dagrofa, derfor skal de være velkommen. Det skal andre også, uanset hvor de kommer fra.

I Coop er man dog ikke bekymret for, at der er flere, som skal forlade koncernen. 

- Der er grundlæggende en god dialog med brugsforeningerne. Det her er et udtryk for et enkeltstående tilfælde. Vi kan ikke se, at der er andre med samme planer, siger Informationsdirektør i Coop, Jens Juul, til Business.

 LÆS OGSÅ: Topchef: Meny skal overhale SuperbrugsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD