Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Mange ledere vil forlade Danmark for det rigtige job

Foto: detailfolk.dkTuesday den 19 September 2017 kl. 06:04 af: Lise Møller Schilder

De danske ledere vil hellere flytte helt ud af landet, end de vil flytte til en anden landsdel, hvis det perfekte job melder sig. Det viser undersøgelse.

Næsten halvdelen af lederne i de danske virksomheder er klar til at rykke teltpælene op og rykke til udlandet i forbindelse med et jobskifte. Det viser en ny undersøgelse fra interesseorganisationen Lederne.

43 procent erklærer sig "helt sikker" eller "måske" villig til at flytte til et andet land, hvis de finder et andet job i det land.

I alt har 2.120 ledere svaret på undersøgelsen. Det interessante ved undersøgelsen er, at der faktisk er færre ledere, der er villige til at flytte til en anden del af Danmark. Kun 35 procent svarer, at de "helt sikkert" eller måske ville flytte rundt i landet på grund af et nyt job.

Københavnere vil væk

Undersøgelsen fra Lederne viser i øvrigt, at der er store geografiske forskelle på ledernes lyst til at flytte for det rigtige job.

De fynske og nordjyske ledere er helt klar til at flytte til en anden landsdel i forbindelse med et jobskifte. Lederne i København og Nord- og Østsjælland er til gengæld de mest ivrige efter at komme til udlandet.

Hele undersøgelsen offentliggøres i slutningen af september.

LÆS OGSÅ: Ny landedirektør i Netto Tyskland startede som butiksassistentFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD