Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stor aftale: Fransk dagligvarekæmpe finder vej til det danske marked

Foto: detailfolk.dkFriday den 7 May 2021 kl. 09:36 af: Kristian Holgersen

Nu giver en aftale Coop adgang til hele sortimentet af private labels hos en af verdens absolut største dagligvarekoncerner.

De fire nordiske Coop-selskaber har skrevet under på en aftale med franske Carrefour, som er et af verdens største dagligvarekoncerner.

Det betyder, at Coop kan få alle Carrefours egne mærker inden for fødevarer og nonfood på hylderne - inklusiv franske, italienske og spanske mærker - mens der også bliver lagt op til at udvikle fælles synergier.

- Aftalen vil betyde, at kunderne i de nordiske butikker vil få mulighed for et større udvalg af spændende varer, siger Jan Lundgren, adm. direktør i Coop Trading. 

- Vi får adgang til Carrefours fulde sortiment og volumen. Dermed bliver vi i stand til at fortsætte den rejse vi har været på de seneste år med flere, nye og bedre produkter, siger han.

Carrefour Gruppen har 12.800 egne butikker i ni lande og 1.867 butikker gennem lokale partnere i 38 lande. Den årlige omsætning lyder på lige under 80 milliarder euro, og det gør koncernen til et at de største på sit felt.

- Vi er meget glade for at gå i samarbejde med en ledende partner, som har vist stærk vækst og excellent butiksdrift på dets hjemmemarkeder. Coop vil givet blive en af vores bedste ambassadører for Carrefours mærker inden for dagligvarer og nonfood, siger Patrick Lasfargues, der er Carrefour's Executive Director for International Partnerships.

Aftalen er indgået med Coop Trading, som er et fælles indkøbsselskab mellem SOK Finland, Coop Danmark, Coop Norge og Coop Sverige. Tilsammen har den en årlig omsætning på 27,4 milliarder euro - noget lavere end hos Carrefour.

LÆS OGSÅ: Historisk regnskab fra Coop: Særligt en kæde skæpper i kassenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD