Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stolt direktør reagerer på stort pristjek af dagligvarer

Foto: Nemlig.comMonday den 27 March 2023 kl. 10:54 - Kilde: BT

Målrettede investeringer er slået igennem i stort pristjek af dagligvarer, lyder det fra kategoridirektøren i Nemlig.com.

I det seneste pristjek af dagligvarer, som BT med jævne mellemrum udfører, er Nemlig.com det billigste sted at handle, når man ikke medregner pakke- og leveringsgebyr.

En kurv med 42 dagligvarer kostede 711,89 kroner hos Nemlig.com, mens Lidl (713,10 kr.) og Netto (720,51 kr.) kommer ind på de næste pladser.

Resultatet vækker begejstring hos Nemlig.com. Kategoridirektør Jack Enevoldsen fremhæver onlinesupermarkedets nye strategi fra 2022, hvor målrettede investeringer er gået til at holde priserne konkurrencedygtige.

- Vi arbejder dagligt med, at vores priser skal være mindst lige så billige som i discountbutikkerne. Og vi er glade for, at pristjekket bekræfter, at vi er lykkedes med den mission, siger han i en pressemeddelelse.

- Vi er meget stolte af, at vi kan indtage en position som de billigste på markedet i dette pristjek, for vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at det er både let og billigt at handle dagligvarer, siger Jack Enevoldsen.

Den dyreste kurv i testen fra BT kommer fra Superbrugsen og lyder på 747,57 kroner.

LÆS OGSÅ: Topchef i Nemlig: - Vi står selvfølgelig kun endnu stærkere

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD