Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Nemlig.com indgår overenskomst med 3F

Foto: Nemlig.comTuesday den 7 February 2023 kl. 06:00 af: Redaktionen

Mens to af konkurrenterne forvinder slutter Nemlig.com nu fred med 3F, som man tidligere har beskyldt for hetz.

Ved et pressemøde mandag eftermiddag præsenterede Nemlig.com og 3F Transport en overenskomst for de chauffører, der kører dagligvarer ud for onlinesupermarkedet.

Parterne har haft et anstrengt forhold, og den adm. direktør for Nemlig.com, Stefan Plenge, anklagede i 2021 fagforeningen for at orkestrere en hetz i medierne, hvor historier om tvivlsomme fyldte en del.

Med aftalen følger klare rammer om løn, pension, betaling for overarbejde og arbejdsvilkår for Nemlig.coms egne chauffører. De eksterne chauffører falder ikke under overenskomsten, men ifølge Nemlig.com skal aftaler med leverndørerne sikre tilsvarende ændringer.

- Aftalen på transportområdet er en stor milepæl i nemlig.coms historie, og jeg vil gerne takke 3F Transport for et godt forhandlingsforløb, siger Stefan Plenge i en pressemeddelelse.

- Det har været afgørende, at 3F Transport nu er gået med til at give os en aftale, der er tilpasset vores virkelighed, hvilket er helt nødvendigt for, at man kan drive en onlineforretning som nemlig.com konkurrencedygtigt. Vi har fået hele pakken, og det er vi meget tilfredse med, siger Stefan Plenge.

Nemlig.com har gennem de seneste oplevet, at to store konkurrenter - Coop.dk MAD og Føtex Hjemmelevering - har forladt markedet.

Ingen konflikt

3F Transport trækker konfliktvarslet tilbage på de transportvirksomheder, som Nemlig.com samarbejder med. Det gælder også de iværksatte sympatikonflikter.

- Jeg er glad for, vi har kunnet nå hinanden med en overenskomst, der dækker de chauffører nemlig.com nu ansætter til kørsel med dagligvarer, og at nemlig.com samtidig har valgt at gennemføre tilsvarende ændringer i vilkår til de chauffører, der arbejder for underleverandørerne, siger Jan VIlladsen, formand for 3F Transport.

- Onlinehandlen gør livet lettere for mange danskere, men nye virksomheder og forretningsmodeller må ikke undergrave forholdene på arbejdsmarkedet. Nu viser vi endnu engang, at fremtidens arbejdsmarked kan og skal foregå på ordnede forhold. Jeg er glad for, at nemlig.com som arbejdsgiver nu viser, at det kan lade sig gøre at tage ansvar og sikre gode løn- og arbejdsvilkår siger Jan Villadsen.

LÆS OGSÅ: Topchef i Nemlig: - Vi står selvfølgelig kun endnu stærkereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD