Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Stigende priser sender danskere i armene på digitale tilbudsaviser

Foto: PR.
Wednesday den 6 April 2022 kl. 10:01 af: Kristian Holgersen

Mange flere danskere bladrer rundt i tilbudsaviser på nettet, viser tal fra digital platform. De leder især efter visse normale dagligvarer.

En bølge af prisstigninger kan meget vel gøre anfald af kroniske og forbigående lommesmerter til den næste epidemi herhjemme.

Udviklingen har fået flere danskere til at bladre igennem tilbudsaviserne på nettet, viser en opgørelse fra Minetilbud.dk.

I sidste uge alene kunne den digitale platform registrere 1,3 millioner besøg, og det er en stigning på 40 procent i forhold til samme periode sidste år.

- Der er ingen tvivl om, at forbrugerne er mærket af de prisstigninger, vi ser på især gas, brændstof og el, men også på tværs af de danske dagligvarer, siger Susanne Juhl, der er Head of business for Minetilbud.dk.

- Det kommer tydeligt til udtryk i, hvor mange danskere der læser tilbudsaviser lige nu og den store trafik, vi ser på vores platform i disse uger, hvor særligt de produkter, der er steget i pris, også er blandt de mest søgte, siger hun.

Forbrugerne leder især efter de dagligvarer, som er steget mest i pris. De tre mest søgte er mel, madolie og pasta, som er gået frem på henholdsvis 147, 98 og 70 procent på Minetilbud.

Minetilbud.dk er en del af FK Distribution, som også står får omdeling af fysiske tilbudsaviser til lige under to millioner husstande.

LÆS OGSÅ: Finn Tang forudser større fokus på discount

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD