Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Starter fransk kæde op i Danmark

Foto: PR-fotoTorsdag den 8 juli 2021 kl. 10:17 af: Kristian Holgersen

En dansker har købt rettighederne til at rulle en fransk kæde ud herhjemme. - Jeg kommer med et sindssygt spændende koncept.

Den franske fastfood-kæde Bagelstein kommer inden længe til landet.

Bagelstein har i forvejen omkring 110 butikker i Frankrig, Schweiz, Østrig, Belgien og Luxembourg. Men nu skal konceptet også stå sin prøve på det danske marked, hvor Anders S. Olesen netop har købt sig til rettighederne.

- Jeg kommer med et sindssygt spændende koncept med kvalitetsbagels, men også meget gode kager, hvor alt er håndlavet på egen fabrik i Frankrig, skriver Anders S. Olesen i en mail til Detailfolk.dk.

På Bagelstein skal kunderne ikke selv sammensætte sin bagel, som det ellers er tilfældet flere steder, men derimod vælge fra en menu.

Anders E.Olesen har flere direktørstillinger inden for FMCG-området i bæltet. Han har fundet vej til Bagelstein med hjælp fra Franchisehub, som arbejder med udvikling og rekruttering indenfor franchise.

Starter i københavnsområdet

Som master franchisetager og adm. direktør leder Anders E.Olesen lige nu efter en butikschef, som også skal være med til alle de indledende øvelser som placering og opbygning af butikker og ansættelse af medarbejdere.

I første omgang er fokus rettet mod hovedstadsområdet.

- Jeg vil helst ikke kommunikere mine ambitioner, men kan da sige så meget, at jeg vil starte en håndfuld butikker i Danmark, lyder det fra Anders S.Olesen.

Næste skridt bliver at finde selvstændige franchisetagere, så kæden kan vokse til resten af landet. Bliver det en succes, har Anders S. Olesen også tænkt sig at gøre brug af sine rettigheder til Bagelstein-konceptet på det svenske marked.

LÆS OGSÅ: Svensk kæde har stor satsning på Danmark i støbeskeenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD