Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Søstrene Grene viser vilde vækstrater

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 26 august 2015 kl. 10:15 af: Lise Møller Schilder

2015 har været et rigtig godt år for Søstrene Grene, der nu regner med at fordoble antallet af butikker i 2017.

Det ser ud til, at det sagtens kan betale sig at sælge nipsgenstande til hjemmet. Selskabet bag Søstrene Grene, som går under navnet SG Holding, kan i hvert fald vise imponerende vækstrater.

Resultatet for regnskabsåret 2014/2015 lyder på 34,5 millioner kroner før skat. Året inden lå indtjeningen på 22,5 millioner kroner. Der er altså sket en forbedring på 53 procent på et år.

- Vi er meget tilfredse med årets resultat, fordi det viser, at kunderne reagerer positivt på vores indsats om at skabe unikke kundeoplevelser. Vores butikker skal være et åndehul, hvor man for en stund kan lukke den travle hverdag ude og fordybe sig i en verden af feminine og æstetiske designs, siger Søstrene Grenes administrerende direktør, Mikkel Grene, i en pressemeddelelse.

SG Holding kommer ud med et overskud på 26,3 millioner kroner efter skat. Heraf udbetaler de to ejere, brødrene Mikkel og Cresten Grene 5 millioner kroner til sig selv, viser regnskabet.

Potentiale for stor vækst

Der findes i dag 87 Søstrene Grene-butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Island, Frankrig, Spanien og Japan. Inden udgangen af 2015 regner Mikkel Grene dog me,  at kæden er oppe på 100 butikker. De næste 12 måneder håber direktøren derfor også, at omsætningen kommer til at runde en milliard kroner.

- Søstrene Grene er konstant på jagt efter de helt rigtige franchisetagere til både nye og eksisterende markeder. De fleste af Søstrene Grenes butikker er nemlig drevet på franchisebasis for at sikre et stærkt ejerskab og engagement i den enkelte butik, skriver SG Holding i en pressemeddelelse.

Det er særligt det tyske, franske og spanske marked, som Søstrene Grene kan se fordele ved at åbne nye butikker i gennem franchiseaftaler. I Tyskland alene vurderer kæden, at der er potentiale for op mod 200 nye butikker.

LÆS OGSÅ: Søstrene Grene vil åbne butikker i TysklandFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD