Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Søstrene Grene kaster sig over ny kategori

Der var kø foran Søstrene Grenes butik i Aarhus, da kædens nye interiørkollektion blev lanceret.
Foto: Søstrene GreneOnsdag den 10 september 2014 kl. 09:56 af: Freja Thorbech

Kæden har lanceret en ny produktkategori. I weekenden førte det til et omsætningsniveau, der normalt kun ses i julen.

Nu forsøger Søstrene Grene med en helt ny produktkategori.

Den danske familievirksomhed havde i weekenden premiere på sin helt nye designer-interiørkollektion, og det var noget, som kunderne tog godt imod. I Aarhus var der kø på flere hundrede meter foran butikken, da kollektionen blev lanceret. Og kædens butikker kunne melde om et omsætningsniveau, der ellers normalt kun ses ved juletid.

- Vi har glædet os meget til at introducere vores nye interiørkollektion med egne designs, men vi havde ikke turde håbe på, at der ville være så stor interesse for produkterne. Mange af vores butikker i Danmark og Europa har slået deres omsætningsrekord, og produkterne blev revet væk, siger Cresten Grene, der er kreativ direktør i Søstrene Grene, i en udtalelse.

Naturlig forlængelse af eksisterende sortiment

I interiørkollektionen hører bl.a. trækasser i asymmetrisk design, en minimalistisk trådkurv i sort metal, pudebetræk med tekst, trælysestager, opbevaringsæsker, trærammer med egne kunstnerkort og et sofabord i let og elegant design. Og ifølge Søstrene Grene var det alle produkterne, der blev taget godt imod.

De nye interiørprodukter er udviklet og designet af kædens egne designere og findes kun hos Søstrene Grene. Selvom man normalt ikke forbinder kæden med møbler, mener adm. direktør Mikkel Grene alligevel, at de nye produkter falder godt i tråd med det resterende sortiment.

- Vi har lyttet til vores kunder, og de har efterspurgt æstetiske boligprodukter til en god pris. Her har vi følt, at vi kunne bidrage, og det er faktisk en naturlig forlængelse af vores eksisterende varegrupper, siger Mikkel Grene.

Søstrene Grene har i dag mere end 70 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Spanien, Japan, Island og Frankrig. De fleste af kædens butikker er drevet på franchisebasis.

LÆS OGSÅ: Endnu et rekordregnskab fra Søstrene GreneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD