Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Søstrene Grene indtager en ny verdensdel

Foto: Søstrene GreneFriday den 4 October 2013 kl. 10:24 - Kilde: Flere medier

Søstrene Grene indleder en storstilet ekspansionsplan med at indtage en helt ny verdensdel.

Når får de japanske forbrugere også mulighed for at shoppe i søstrene Anna og Claras karakteristiske discountbutikker.

Søstrene Grene åbner til december sin første butik i den japanske hovedstad Tokyo, skriver flere medier. Det er den første af de velkendte butikker, som familievirksomheden åbner uden for Europas grænser.

Adm. direktør Mikkel Grene løftede tidligere på året sløret for, at familiekæden, der fylder 40 i år, har store planer om ekspansion.

- Vi skal nå 100 butikker i løbet af 2015, og som det ser ud nu, bliver det nok i starten af 2015, sagde han dengang til detailfolk.dk. 

Fokus på det danske islæt

Den danske kæde har flere gange fået henvendelser fra japanere, der gerne ville åbne Søstrene Grene butikker i det asiatiske land, fortæller Mikkel Grene nu til Jyllands-Posten. Og tanken er, at den japanske butik skal ligne de originale måske endda med et ekstra fokus på det danske. Butikken lanceres under sloganet Søstrene Grene of Denmark, og dansk design bliver en vigtig del af markedsføringen, skriver Berlingske Business.

Japanerne er ikke helt ukendte med discountkoncepter. Sidste år åbnede konkurrenten Tiger en butik i byen Osaka. Den er så stor en succes, at kunderne måtte trække nummer for at komme til.

LÆS OGSÅ: Kunder må trække billetter for at komme i 'Tiger-butik'

Den nye Søstrene Grene butik i Tokyo bliver på 300 kvadratmeter og kommer til at ligge i et nybygget shoppingcenter. Bliver konceptet en succes på det japanske marked, har Mikkel Grene allerede udset sig en lokation til den næste butik, fortæller han til Berlingske Business. Kæden har i dag 60 butikker i Nordeuropa.

LÆS OGSÅ: Historien om en international søstersuccesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD