Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Slut! Jysk lukker alle sine butikker i Kina

Thursday den 31 May 2018 kl. 09:02 af: Kristian Holgersen

Efter otte år siger Jysk stop på det kinesiske marked. Den rigtige formel mangler, siger direktør om lukningen.

Trods masser af erfaring med at åbne butikker i udlandet, så fandt Jysk aldrig nøglen til at tjene penge i Kina. Derfor bliver alle kædens 13 butikker i landet nu lukket.

I stedet skal der udtænkes en ny strategi for Asien. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

- Det er vi selvfølgelig ærgerlige over. Det er en træls, men nødvendig beslutning. Jysk er kendt for at investere langsigtet og acceptere, at det kan tage mange år at komme i plus på et nyt marked, siger CEO og President i Jysk Nordic, Jan Bøgh.

.- Men i forhold til Kina må vi ganske enkelt konstatere, at vi ikke har kunnet finde den rigtige formel, og derfor lukker vi de butikker, vi har i dag, og så må vi tilbage til tegnebrættet, fortsætter han.

Siger ikke endegyldigt farvel

Tilbagetrækningen ændrer ikke ved de langsigtede målsætninger. Jysk har stadig mod på at tage favntag med Kina, men det kræver en ny strategi.

- Vi skal have Jysk-butikker over hele verden. Det inkluderer også de asiatiske lande og Kina. Men i Jysk er vi først og fremmest købmænd. Så hvis vi ikke tjener penge på et marked og ikke har fundet den rette strategi for, hvordan vi kan komme til det, tager vi selvfølgelig konsekvensen, siger Jan Bøgh.

- Det har vi gjort nu, og så handler det om at få lavet en ny strategi for, hvordan vi kommer godt ind på en række andre markeder, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Jysk indfører uendelig returretFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD