Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Skreg på medarbejdere efter overvældende black friday

Foto: PRWednesday den 1 December 2021 kl. 09:53 af: Kristian Holgersen

Hos Coolshop var Jacob Risgaard bange for at drukne i succes, og mange andre steder var black friday også en vild omgang, viser opgørelse.

Kunderne klikkede som besatte på køb-knapperne under årets black friday-kampagner.

En af de hårdest ramte netbutikker var måske Coolshop.com, hvor de havde så svært ved at følge med, at ejeren - Jacob Risgaard - måtte på LinkedIn for at efterlyse mange flere hænder til det store lager i Herning.

Og det skulle være prompte! Ellers ville der ikke være plads nok til den næste, store sending varer.

- Der er noget, der hedder at drukne i succes, og det er jeg lidt bange for, at vi gør lige nu, sagde Jacob Risgaard til TV Midtvest.

I det store hele endte årets black friday og black week med at blive en enorm travl periode for nethandlen. En frisk analyse fra Dansk Erhverv anslår den samlede omsætning til at nå forbi 3,2 milliarder kroner.

- Vi har talt med både store, små og mellemstore netbutikker og konklusionen er, at det har været en virkelig god uge, som i mange tilfælde har overgået forventningerne. Det har været heftigt, siger Niels Ralund, e-handelsdirektør i Dansk Erhverv, på organisationens hjemmeside.

- Sidste år var præget af restriktioner, lukkede butikker og udbetalte feriepenge, og det fik virkelig forbrugerne til at gå shop-amok. I år har de tilsyneladende bare fortsat, siger han.

LÆS OGSÅ: Risgaard må beherske sig efter stort gennembrud for Coolshop

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD