Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

En slagkraftig årgang af Black Friday venter forude

Foto: detailfolk.dkThursday den 18 November 2021 kl. 11:13 - Kilde: Børsen

Tre af tidens varme emner i detailhandlen - julen, varemanglen og pandemien - kan bidrage til en glødende udgave af Black Friday.

Årets Black Friday-udsalg kan meget vel blive en af de store årgange.

Forbrugerne er gået tidligt i gang med at få julegaverne i hus, lyder meldingen fra flere butikskæder til Børsen, og det kommer til at smitte af på Black Friday-salget.

- Jeg forventer, at vi sælger for 10 procent mere sammenlignet med sidste år, siger Peter Therkelsen, adm.direktør i Kop & Kande, til Børsen.

- 2020 var et stort år for os, men corona skubbede til købene. Jeg tror, at frygten for en ny nedlukning også kan være med til at skubbe købene til at ligge tidligere, siger han

Udover pandemien er mange kunder også tidligt ude med gaverne, fordi de frygter varemangel, når vi kommer tættere på juledagene.

Rekorder på nettet

På nettet er forventningerne også store. Hos Dansk Erhverv henviser man til en undersøgelse, der viser, at 43 procent af de faste onlineshoppere forventer at gøre en handel på Black Friday - sidste år gjaldt det 35 procent.

Men ikke nok med det. Onlineshopperne forventer også at bruge flere penge, når netbutikkerne åbner op for de sorte udsalgssluser. En ud af tre regner således med at trække mindst 5.000 kroner op af lommen.

- Det går rigtig godt for dansk økonomi, der er høj jobsikkerhed og forbrugerne har ganske mange penge til forbrug, og det smitter af på forventningerne til Black Week, siger Niels Ralund, e-handelsdirektør i Dansk Erhverv.

- Derfor tror jeg også, at vi kan forvente, at salget for ugen runder tre milliarder kroner online, og så er vi tæt på ny rekord, siger han.

LÆS OGSÅ: Opsigtsvækkende tal viser svigtende interesse for Black Friday

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD