Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Silvans chefer skal ud på gulvet

Foto: SilvanTuesday den 12 May 2015 kl. 10:42 af: Lise Møller Schilder

Det er ikke nok at lede en byggekæde bag kontorets tonede ruder. HR-chefen og regnskabsassistenten skal også stille varer på hylderne.

Skal du i et byggemarked den kommende tid, er det måske værd at tage et smut forbi en af Silvans butikker den 15. maj.

Her kan man nemlig, hvis man er heldig, få læsset sine varer ind i bilen af en af de ledende chefer i Silvan. Det skyldes, at hele Silvans hovedkontor i Aarhus rykker ud i 10 forskellige Silvanbutikker den dag.

- Opgavelisten for Hovedkontorets medarbejdere dækker alt fra salg af især sæsonrelevante produkter som grill og havemaskiner til vareopfyldning, blomstervanding og andre opgaver bag kulisserne. På den måde får butikspersonalet mere tid til at hjælpe kunderne med at komme godt i gang med deres projekter, skriver Silvan i en pressemeddelelse.


Alle får gavn af ekstra bemanding

Ifølge Silvan betyder innitiativet, at medarbejderne ud i butikkerne får bedre tid til at betjene kunderne den dag. Samtidig får medarbejderne på hovedkontoret et godt indtryk af, hvad der giver tilfredse kunder i en butik.

- Dette er ganske enkelt den bedste måde at få større indsigt i, hvordan vi alle kan bidrage til, at hver eneste af vores kunder har en rigtig positiv oplevelse og forlader butikken med et smil. Og så vil vi selvfølgelig også gerne vise vores butikspersonale at vi alle er en del af samme team, som arbejder mod vores fælles mål: glade og tilfredse kunder, siger administrerende direktør i Silvan, Freddy Lauridsen.

Silvan er ikke den eneste detailkæde, der har valgt at sætte cheferne i felten. Også JYSK har haft deres chefer ude i butikkerne, for at få et bedre indtryk af, hvordan butikkerne fungerer.

Hovedkontoret rykker ud i SILVAN-butikker i følgende byer: Aarhus, Skejby, Tilst, Silkeborg, Horsens, Randers, Viborg, Grenå, Holbæk og Roskilde.  

LÆS OGSÅ: Chefer indtager JYSK-butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD