Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Silvan har stor succes med rullende servicekoncept

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 10 februar 2015 kl. 11:21 af: Lise Møller Schilder

Gratis reklame, glade kunder og flere markedsandele. Det er resultatet af Silvans store satsning på gratis trailere, som nu også kommer til cykler.

I 2014 slog Silvan trailerrekord, da kæden udlejede sine 412 trailere 90.000 gange. Udlejningen er gratis, og den har været med til at give god omtale og en større omsætning i butikkerne, mener Silvans produktionschef Kenneth Brødløs.

- Vi kan se, at trailerne er med til at trække kunder til vores butikker. Det har været en medvirkende årsag til, at vi i et stagnerede marked med økonomisk krise har vundet markedsandele. Trailerne løser kundens transportproblem og gør det nemt at handle hos os. Samtidig giver trailerne goodwill og unik gratis eksponering på landevejene, siger Kenneth Brødløs i en udtalelse. 

Trailerne har betydet, at Silvan har oplevet en 10 procents vækst i den flytterelaterede produktlinje. Og derfor vil byggemarkedet nu forsøge sig med trailere til cykler.

 

Effektiv samarbejdspartner

Successen skyldes blandt andet, at firmaet Freetrailer overtog Silvans trailerudlejning i 2011. Siden da er trailerudlejningen syvdoblet.

- Vi har aldrig haft så mange udlejninger som sidste år, men jeg tror faktisk, at den positive udvikling vil fortsætte. Vi har en fantastisk word of mouth effekt gennem trailerne, og jo flere der oplever, at det er gratis og nemt at booke en Freetrailer – også til private formål – desto flere vil komme til vores butikker, siger Kenneth Brødløs.

Freetrailer holdt 10 års jubilæum i 2014. Siden 2004 har virksomheden stået for 1,2 millioner udlejninger. Og det har betydet, at virksomheden nu udvider til udlandet.

- Efter 10 år har vi manifesteret Freetrailer som et af detailhandlens bedste midler til at trække folk til butikkerne. Vi har en stærk businesscase i Danmark og Sverige, og det vil hjælpe os godt ind på det tyske marked, hvor vi allerede har lavet de første samarbejdsaftaler, udtalte Allan Sønderskov Darré, der er CEO i Freetrailer, i en udtalelse i oktober sidste år.

Læs også: Silvan politianmeldt for prisfejlFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD