Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Freetrailer fejrer 10 års succes med store ekspansionsplaner

Foto: freetrailer.dkFriday den 3 October 2014 kl. 08:31 af: Freja Thorbech

Freetrailer, der har stor succes med at tilbyde service til detailhandlens kunder, tager nu første skridt mod en global ekspansion.

Det er blevet populært at udlåne gratis trailere til kunderne i den fysiske detailhandel.

Det har danske Freetrailer, der står for udlejningen af de gratis trailere til særligt bygge- og møbelkæder i hele Skandinavien, kunne mærke. Firmaet kan i år fejre sit 10-års jubilæum, og siden 2004 er virksomheden gået fra nul til 1,2 millioner udlejninger.

10-års jubilæet markerer en milepæl for det danske firma, men falder også sammen med et gennembrud på det tyske marked.

- Efter 10 år har vi manifesteret Freetrailer som et af detailhandlens bedste midler til at trække folk til butikkerne. Vi har en stærk businesscase i Danmark og Sverige, og det vil hjælpe os godt ind på det tyske marked, hvor vi allerede har lavet de første samarbejdsaftaler, siger Allan Sønderskov Darré, der er CEO i Freetrailer, i en udtalelse.

Vil udvide globalt

Allan Sønderskov Darré kan sagtens se det danske gratiskoncept trille rundt i mange flere europæiske lande og på sigt i hele verden.

- I en tid, hvor detailhandlen i hele den vestlige verden taber terræn til online handel, er gratis trailere en effektiv trafikskabende mekanisme for de fysiske butikker. Vores vision er at erobre hele verden med gratis trailere, og når vi har bevist vores værd i Tyskland – og det er vi godt på vej til – vil det bane vejen for Freetrailer på mange andre markeder i Europa, siger Allan Sønderskov Darré.

Freetrailer tjener sine penge på samarbejdsaftaler med kæder, der låner trailerne ud til deres kunder. I Danmarks inkluderer firmaets partnere blandt andet detailkæder som IKEA, Silvan og Bilka.

LÆS OGSÅ: Fysiske butikker bør udnytte gratis glæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD