Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Silvan åbner outlet

I fredags slog Silvan dørene op til det første fysiske danske outlet-byggemarked.
Foto: SilvanMonday den 27 October 2014 kl. 11:21 af: Freja Thorbech

Som de første i byggebranchen åbner Silvan nu et fysisk outlet-byggemarked. Flere kan være på vej.

Nu forsøger Silvan at kopiere en populær model fra modebranchen.

I fredags slog byggemarkedskæden, der er ejet af DT Group, nemlig dørene op til butik nummer 42, der adskiller sig væsentligt fra de resterende byggemarkeder i kæden. Der er nemlig tale om et outlet-byggemarked, som samler mindre varepartier fra andre butikker i DT Group og sælger dem til outlet-priser.

Målsætningen med den nye butik er at tilbyde kunderne flere valgmuligheder i et ellers meget traditionelt marked.

- I Danmark har byggemarkeds-branchen lignet sig selv de sidste mange år. Derfor slår vi nu dørene op til et outlet-byggemarked, som både er et nyt og attraktivt alternativ til kunderne, og som giver os mulighed for at udnytte synergien til vores eksisterende butikker, siger Jimmy Viedemann, der er salgsdirektør for Silvan i en udtalelse.

Det nye outlet-byggemarked ligger i City Syd i Aalborg og er det første fysiske af sin slags i Danmark. Online slår netbutikken outlet-byggemarked.dk sig dog også op på at sælge restpartier til lave priser.

Fokus på lave priser

I Silvans nye outlet er det ikke kun priserne, der adskiller butikken fra de velkendte Silvan-byggemarkeder. For at holde alting så enkelt og billigt som muligt, sætter det nye tiltag ikke en flot facade eller skinnende rækker af reoler op. Varerne bliver kørt frem på paller, og det blå logo er kun klistret på vinduerne. For fokus vil først og fremmest være på de lave priser.

- Det er et outlet, som man kender dem fra eksempelvis tøjbranchen. Rammerne er ikke helt så flotte, som de plejer at være. For vi går specifikt efter at tilbyde lave priser på en lang række kvalitetsvarer, siger Jimmy Viedemann.

Hvis outlet-butikken bliver en succes, kan flere outlets være på vej.

Silvan åbnede sit første byggemarked i Danmark i 1968. Siden er 41 butikker og en webshop kommet til. Silvan er en del af DT Group, som med sine godt 485 forretninger og 10.000 ansatte er Europas største forhandler og distributør af byggematerialer og VVS til professionelle og private.

LÆS OGSÅ: Silvan-ejer sælger 18 butikker til konkurrentFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD