Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Silvan-ejer vil fordoble omsætning

Foto: detailfolk.dkMonday den 30 June 2014 kl. 10:12 - Kilde: Berlingske Business

Selvom byggebranchen er presset, vil DT Group, der bl.a. står bag Silvan-kæden, fordoble sin omsætning i løbet af de næste fem år.

Der skal langes meget mere over disken i Silvan og Stark.

I dag omsætter DT Group, der blandt andet står bag de to kæder, for 18 milliarder kroner i Norden, men omsætningen skal i løbet af de næste fem år nå op på 30 milliarder kroner på trods af, at branchen er presset. Det skriver Berlingske Business.

Koncernchef i DT Group, Ole Mikael Jensen, siger til avisen, at det blandt andet skal ske ved at erobre markedsandele, men også ved gøre op med det krejleri, som ellers har været normen i branchen. Det er for ineffektivt, mener han, og medarbejderne skal aflastes, så de i stedet kan koncentrere sig om salg og service.

Har testet pop-up butikker

I løbet af de sidste to år har koncernen afsat et tocifret millionbeløb til innovation. De penge har man blandt andet brugt til at teste pop-up butikker. Blandt andet har man forsøgt sig med midlertidige tømmerhandler på større byggepladser, mens man også har forsøgt sig med en midlertidig Silvan-butik udelukkende med have- og grillartikler.

I Danmark har DT Group 38 Silvan-varehuse og 93 Stark-byggemarkeder, mens kæden også er til stede i Sverige, Norge og Finland.

LÆS OGSÅ: Silvan-ejer sælger 18 butikker til konkurrent

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD