Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Samler markedsføringen af 10 shoppingcentre: - En strategisk udfordring

Fredag den 9 april 2021 kl. 11:52 af: Kristian Holgersen

For første gang skal 10 shoppingcentre markedsføres under en fælles profil. Det traditionelle setup bliver udfordret, siger direktør.

En af landets største ejere af shoppingcentre - Dades - har besluttet at gå nye veje.

I alt står Dades bag 10 shoppingcentre - herunder Hørsholm Midtpunkt, Ro’s Torv og Waves. Selvom de har hver deres særpræg, så kommer de fremover til at blive en del af en fælles markedsføring.

- Vi ønsker både nu og fremover at tilbyde vores lejere den bedste markedsføringsplatform at sælge fra, og det var derfor med fuldt fokus på en styrkelse af markedsføringen, synergi’er og besparelser, at vi besluttede at blive de første i Danmark til at udfordre det traditionelle setup, hvor hvert center driver sin egen markedsføring, siger Jakob Møller, kommerciel direktør i Dades.

Den svære opgave med at samle 10 shoppingcentre under en fælles visuel identitet er gået til reklame- & kommunikationsbureauet Bocca.

- At finde et fælles udtryk til de mange forskellige centre, rummer både en strategisk og kreativ udfordring, men faktisk lå løsningen og ventede på os inde i selve kernefortællingen for hvert enkelt center, siger Morten Theil, der er adm. direktør i Bocca.

- For alle centre rummer en historie, der først og fremmest handler om forskellighed. Forskellige brands med forskellige butikker, der tilbyder forskellige koncepter til forskellige målgrupper. Og det har støbt fundamentet til platformen ’Bedre Sammen,’ siger han.

Dades A/S ejer følgende shoppingcentre: Ballerup Centret, Farum Bytorv, Hørsholm Midtpunkt, Nørreport Centret, RO’s Torv, Sct. Mathias Centret, Spinderiet, Viby Centret, Waterfront Shopping og WAVES.

LÆS OGSÅ: Stærke tal fra genåbningen trods lukkede shoppingcentreFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD