Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Salling-direktør får topstilling i DR

Friday den 7 September 2018 kl. 10:54 af: Kristian Holgersen

Hun har opnået succes med store tagterrasser på toppen af Sallings stormagasiner. Nu bliver hun bestyrelsesformand i DR.

Efter ti år som bestyrelsesformand i DR stopper Michael Christiansen på sin post efter nytår. Men allerede nu er afløseren klar, skriver Kulturministeriet.

Der er tale om 51-årige Marianne Bedsted. Hun har gennem fire år har været en af topfigurerne hos Salling Group som administrerende direktør for koncernens stormagasiner og franchisekæderne Starbucks og Carl’s Jr.

Samtidig kan hun smykke sig med titlen Senior Vice President for hele koncernen.

- Marianne Bedsted har massiv ledererfaring og en særlig sans for udvikling og for at finde nye veje, siger kulturminister Mette Bock (LA).

- Jeg er glad for, at hun har sagt ja til at tage opgaven på sig fra januar og de kommende fire år, og at hun samtidig følger arbejdet i bestyrelsen allerede her i efteråret, fortsætter hun.

Succes med stormagasiner

På et ellers vanskeligt marked har Marianne Bedsted formået at gøre Sallings to stormagasiner i Aarhus og Aalborg til en indbringende forretning.

Selskabet F. Salling A/S, som også driver franchisekæderne Starbucks og Carl’s Jr, kunne tidligere på året fremvise et plus på 56 millioner kroner i årsregnskabet for 2017.

Ifølge Marianne Bedsted har kundeoplevelsen været afgørende. Blandt andet har to tagterrasser på toppen af stormagasinerne fået opmærksomhed - både hos publikum og den internationale presse.

- Ja, og det er nok lidt fortærsket at sige, at vi skal skabe oplevelser. Men i min verden skal man skabe noget, der er overraskende. Hvis vi kan formå at få vores kunder til at føle sig som gæster, så er vi nået langt. Det er svært at definere en stemning, men det er vigtigt, at det er et rart sted at være, siger hun til Børsen.

LÆS OGSÅ: Salling er næsten klar med ny publikumsmagnetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD