Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ejer bliver selv formand for presset sandwichkæde

Foto: detailfolk.dk



SUNSET BOULEVARD

- Vestjyden Jeppe Droob står bag Sunset Boulevard.

- Han åbnede den første restaurant i 1996 tæt på Odense Banegård. 

- I øjeblikket driver selskabet bag kæden, Danske Koncept Restauranter A/S, over 40 restauranter i Danmark og Færøerne. 

- Danske Koncept Restauranter A/S hører under KD-Selskaberne, som Droob-familien ejer.

- Droob-familien står blandt andet bag dagligvarekæden Dansk Discount, som senere skiftede navn til Fakta.

Kilde: KD-Selskaberne

Onsdag den 27 juni 2018 kl. 09:26 - Kilde: Fødevarewatch

Efter et år med syv lukninger og et millionunderskud overtager stifteren af dansk sandwichkæde selv posten som bestyrelsesformand.

Jeppe Droob bliver ny bestyrelsesformand for selskabet bag sandwichkæden Sunset Boulevard, som han selv har bygget op fra bunden. Det skriver Fødevarewatch.

Med sin nye titel afløser Jeppe Droob den erfarne erhvervsprofil Sanna Mari Suvanto-Harsaae efter seks år. Hun har dog stadig flere formandsposter at se til - blandt andet i bestyrelserne for BabySam og køkkenkoncernen TCM Group.

Sunset Boulevard måtte i 2017 lukke syv “utidssvarende” restauranter i en større transformationsproces. Det var med til at presse resultatet for selskabet Danske Koncept Restauranter A/S ned i et minus på 12,5 millioner kroner, fremgik det af regnskabet.

Satser på turn-around

Ifølge BT arbejder Sunset Boulevard lige nu på en turn-around ved at forbedre gæsteoplevelsen, strømline driften og og åbne fem nye restauranter.

- Fastfood og restaurantbranchen er benhård i Danmark, og er man ikke dygtig på sin drift og til at servicere sine gæster optimalt, så går det galt, siger administrerende direktør Jens Broch til avisen.

- Sat lidt på spidsen var det det, som vi oplevede i starten af 2017. Vi skal være endnu bedre til at servicere vores gæster og give dem en oplevelse, der gør, at de har lyst til at komme igen - der var vi ikke helt skarpe nok i starten af 2017, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Kendt fastfoodkæde lander største overskud længe

Læs hele artiklen på Fødevarewatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD