Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Salgsdirektør lufter planer om nye butikker i 10 byer

Jesper Lassen, salgsdirektør i JKE Design. Foto: PR.
Onsdag den 12 januar 2022 kl. 10:06 af: Kristian Holgersen

Efter en vellykket turnaround vil en af landets større kæder åbne endnu flere butikker. Salgsdirektøren har en ønskeliste på 10 byer.

I første del af 2022 åbner køkkenkæden JKE Design to nye butikker - en i hjembyen Aalborg og en på Amager. Men flere er på vej.

JKE Design havde sidste år held med at bryde en længere stime af underskud i årsregnskaberne, og nu skal væksten så hjælpes på vej af et endnu større netværk af butikker.

En liste på 10 byer bliver udgangspunktet for den kommende ekspansion, lyder det fra JKE Design. Der er tale om: København, Glostrup, Næstved, Slagelse, Esbjerg, Herning, Holstebro, Aabenraa og Randers.

- Vi skal have fat i de dygtige og dedikerede kandidater, der går med ’en selvstændig i maven’. Det skal være mennesker, som brænder for at blive forhandler og åbne en ny butik med JKE-skiltet på facaden, siger Jesper Lassen, salgsdirektør i JKE Design.

Nu venter arbejdet med at finde de rette folk, og det kan blive en svær opgave. Hos søsterkæden Kvik, som ligeledes er en del af koncernen Ballingslöv, har det været en udfordring at støve nye franchisetagere op.

To eksterne konsulenter - Torben Nuelsen og Bent Aage Madsener - er sat på opgaven. De søger bredt.

- Vi har set mange gode eksempler på, at dygtige salgsfolk fra andre brancher, fx hvidevare-, møbel-, tøj- og livsstilsbranchen er blevet dygtige forhandlere i køkkenbranchen, siger Torben Nielsen.

JKS Design har 56 butikker i Danmark og resten af Norden.

En vellykket turnaround

Da JKE Design fremlagde årsregnskabet for 2020, var der et yderst sjældent plus på bundlinjen. Faktisk havde virksomheden kun haft overskud en enkelt gang i de foregående tolv år.

- Regnskabet for 2020 viser, at vi under corona afsluttede en vellykket turnaround, som vi har arbejdet benhårdt med i de seneste tre år. Det er selvsagt en stor tilfredsstillelse, udtalte Claus Beier, adm.direktør i JKE Design, i en pressemeddelelse dengang.

Blandt de vigtigste årsager til fremgangen har været en ny lederstil, hvor medarbejderne bliver mere involveret, en strømlining af organisationen og fokus på at skabe værdi for både forhandlere og kunder.

- Vi har positive forventninger til et endnu stærkere 2021. Vi har foretaget millioninvesteringer, som viser sig positivt i regnskabet med forsinkelse, udtalte Claus Beier.


JKE DESIGN A/S

Tal i TDKK

Primær drift
2020: 10.621
2019: -227
2018: -13.747

Årets resultat
2020: 3.952
2019: -3.276
2018: -13.833

Kilde: JKE DESIGN A/S, Årsrapport for 2020


LÆS OGSÅ: Køkkenkoncern overtager stor del af velkørende forretning på nettet Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD