Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kedelig periode kan snart være forbi i Illums Bolighus

Foto: detailfolk.dkMonday den 10 January 2022 kl. 11:26 af: Kristian Holgersen

Omsætningen falder endnu en gang i Illums Bolighus, hvor coronakrisen bliver ved med at spøge. Men der skulle være bedring i sigte.

De faldende salgstal Illums Bolighus kommer ikke som en overraskelse.

Ledelsen forventede allerede i det foregående årsregnskab en mager periode, og det skulle vise sig at være en retvisende vurdering.

I perioden fra den 1.oktober 2020 til den 30. september 2021 har Illums Bolighus Holding A/S noteret en samlet omsætning på 492 millioner kroner. Det er en tilbagegang på godt fem procent i forhold til den foregående periode.

- Tilbagegangen skyldes COVID-19-pandemien, som blandt andet har medført midlertidig lukning af butikker samt reduktion af åbningstiderne, skriver ledelsen i årsrapporten.

Årets resultat på 23 millioner kroner efter skat er også betydeligt mindre end sædvanligt. Udover påvirkningen af coronakrisen spiller investeringer i blandt andet en ny netbutik og forbedringer i logistikken ind.

Efter to årsregnskaber, som har stået i coronakrisens tegn, forventer ledelsen at komme ovenpå igen. I det indeværende regnskabsår ventes omsætningen at stige med fem til 10 procent.

- Dette skyldes, at den negative effekt af COVID-19 forventes at aftage samt åbning af nye butikker, fremgår det af årsrapporten.

Illums Bolighus driver butikker og webshop i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

LÆS OGSÅ: Illums Bolighus efter tabt omsætning: Næste år bliver også magertFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD