Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Illums Bolighus siger undskyld til dansk popstjerne

Foto: detailfolk.dkWednesday den 17 June 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

En dansk popstjerne blev smidt ud af Illums Bolighus to gange. Det har fået de sociale medier til røre på sig.

Illums Bolighus har givet sangeren Brian Siva - bedre kendt under kunstnernavnet Lord Siva - en offentlig undskyldning.

Da Brian Siva lagde et opslag op på Facebook og Instagram i weekenden, hvor han skriver, at han for anden gang var blevet smidt ud af Illums Bolighus, begyndte kritikken at hagle ned over butikken på Strøget i København.

Flere brugere på de sociale medier har beskyldt Illums Bolighus for diskrimination og racisme.

- På baggrund af lørdagens opslag fra Brian Siva på de sociale medier vedrørende Brians oplevelse i Illums Bolighus, vil Illums Bolighus offic ielt beklage hændelsesforløbet, skriver Illums Bolighus i et opslag på Facebook.

- Vi tager henvendelsen meget seriøst, hvorfor Brian Siva lørdag eftermiddag modtog en personlig skriftlig undskyldning. Vi har yderligere offentliggjort samme undskyldning på hans opslag.

Spurgte efter chefen

I opslaget på Facebook beskriver Brian Siva, hvordan en vagt begynder at følge efter ham og en ven rundt i Illums Bolighus.

- Han siger ud af det blå, at vi skal gå ud. Jeg prøver at berolige situationen ved at sige, det cool og vi bare skal købe nogle ting, også går vi igen. Men vagten vil ikke have vi er i butikken mere, og vi bliver bedt om at gå, skriver Brian Siva og fortsætter:

- Jeg tænker ikke videre over det indtil i dag, hvor jeg tog derind igen og fik købt de ting, jeg skulle have. Security-vagten ser mig på vej ud af butikken og siger “hvad fanden laver du er her, du er ikke velkommen i denne butik mere.

Brian Siva spørger efter vagtens overordnede, men da Henrik Ypkendanz -  den adm. direktøren for Illums Bolighus - kommer ned i butikken, ender han med at tage vagtens parti.

- Føler mig totalt magtesløs og uretfærdigt behandlet. Hvad gør man i sådan en situation, afslutter Brian Siva sit opslag med.

LÆS OGSÅ: Bortvist 18-årig får undskyldning af FøtexFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD