Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Køkkenkæde har fået smag for at åbne butikker

Friday den 7 May 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

For tre år siden begyndte dansk køkkenkæde at sætte fart på ekspansionen, og salgsdirektøren er klar på endnu mere vækst.

Hanstholm Køkkener fortsætter de seneste års ekspansion.

Som det ser ud lige nu har køkkenvirksomheden, der har rødder tilbage til 1969, to butikker på trapperne i Hillerød og Vejle, mens endnu flere skulle være på vej. De skriver mægleren EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

- Snart kan vi offentliggøre lokationen på nummer 18, siger salgsdirektør i Hanstholm Køkken, Lars Egeberg Bech.

- Det er især de sidste tre år, vi har fået flere butikker, og vi vil ekspandere yderligere i Danmark og forventer at åbne en håndfuld butikker mere i de kommende år. I 2022 er det samtidigt planen, at vi søger udover Danmarks grænser og åbner op på nærmarkederne, siger han.

Stor efterspørgsel

Coronakrisen har for mange danskere været en anledning til at få gjort noget ved boligen, og det har fået omsætningen til at gå frem flere steder. Det gælder også hos Hanstholm Køkken, hvor kunderne er vendt talstærkt tilbage efter genåbningen.

- Især her i 2021 har vi virkelig mærket en høj efterspørgsel efter nye køkkener og kvalitetsmøbler i vores butikker. Vi har fået strømlinet vores processer og er klar til yderligere vækst, siger Lars Egeberg Bech.

Hanstholm Køkken, der får produceret sine køkkener på egen fabrik i nordjyske Vildsund, kunne i årsregnskabet for 2019/2020 bogføre et overskud på lige over en million kroner.

LÆS OGSÅ: Stor køkkenkæde henter ny landechefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD