Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Køkkenkoncern overtager stor del af velkørende forretning på nettet

Foto: Svane.comOnsdag den 7 juli 2021 kl. 11:58 af: Kristian Holgersen

Et strategisk partnerskab gør TCM Group til medejer af en spirende forretning på nettet. - I dag er en god dag, siger topchefen.

Den store køkkenkoncern TCM Group og den mindre køkkenvirksomhed Celebert er blevet enige om en handel, som knytter særdeles tætte bånd mellem de to.

TCM Group overtager 45 procent af ejerskabet i Celebert, som i samme ombæring bliver fusioneret med et koncernens brands, nemlig Kitchn.dk.

Celebert er en hurtigt voksende forretning, som opererer på nettet gennem de tre brands billigskabe.dk, Celebert og Just Wood. I løbet af de seneste år har omsætning og indtjening været i fremgang.

- I dag er en god dag for TCM Group, og jeg er glad for, at vi er lykkedes med at indgå et langsigtet partnerskab med Celebert. Med denne handel får vi flere strategiske muskler indenfor vores e-commerce-forretning og får et større fodfæste på det danske online køkkenmarked, siger den adm. direktør i TCM Group, Torben Paulin.

- Vi ser fortsat et stort potentiale for denne distributionskanal, og vi får et partnerskab med dygtige nøglekompetencer blandt andet med Celeberts CEO, Birk Aagaard. Vi forventer at fortsætte vækstrejsen i denne del af markedet, også uden for vores hjemmemarked

Som del af aftalen med Celebert har TCM Group en option til at købe de resterende 55 procent af Celebert på et senere tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Køkkenkæde har fået smag for at åbne butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD