Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Konkursbo: Prins Joachim og Holch Povlsen køber butikskoncept

Foto: Landmad.dkTuesday den 26 September 2017 kl. 09:53

En gruppe af kendisser har købt selskabet bag konkursramt franchisekæde. De enkelte butiksejere bestemmer selv, om de vil fortsætte.

Tidligere på året gik den ellers ambitiøse café- og købmandskæde Landmad konkurs. Men nu er konceptet klar til at blive videreført med helt nye ejere i ryggen, skriver Landbrugsavisen.

Det er ejerkredsen bag De 5 Gaarde - familien Holch Povlsen, Lensgreve Bendt Wedell og Prins Joachim - som har meldt sig klar til at overtage aktiverne i selskabet.

Stifteren af Landmad, Louise Dolmer, fortsætter i selskabet for at videreudvikle konceptet og have kontakt til leverandørerne. Samtidig kan de nuværende seks butikker i franchisekæden fortsætte under de nye ejere, hvis de ønsker det.

Siden 2013 har Landmad opereret som en franchisekæde af lokale købmandsbutikker med integreret café og webshop, der bestræber sig på at tilbyde kunderne varer fra lokalområdet.

Inden de økonomiske problemer ramte, havde Landmad-konceptet en målsætning om 50 butikker i hele landet, har Detailfolk berettet om. 

LÆS OGSÅ: Landmad.dk på vej mod konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD